Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@01:32:32 GMT

آموزش و پرورش مخالفتی با تعطیلی مدارس ندارد

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۱۴۵۱۱

آموزش و پرورش مخالفتی با تعطیلی مدارس ندارد

ایسنا/اصفهان با اعلام وضعیت قرمز کیفیت هوای کلان شهر اصفهان و ۱۱ شهر استان، کارگروه اضطرار آلودگی هوا ساعاتی پیش، مدارس و مهدهای کودک را در روز دوشنبه ۲۵ آذرماه تعطیل اعلام کرد.

مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در گفت و گو با ایسنا، از آمادگی معلمان و مدیران مدارس برای تشکیل کلاس های جبرانی در روزهای پنج شنبه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، براساس داده های به دست آمده از ایستگاه های پایش دائم کیفیت هوای کلانشهر اصفهان، وضعیت هوای اصفهان که در روزهای جمعه و شنبه به مرز ناسالم برای گروه های حساس رسیده بود، روز یکشنبه از خط قرمز ناسالم برای عموم نیز گذشت و مدارس اصفهان و ۱۱ شهر استان به دلیل افزایش غلظت و انباشت آلاینده‌های موجود در هوا، فردا دوشنبه تعطیل اعلام شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان نیز در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: تعطیلی مهدهای کودک، پیش‌دبستانی‌ها و همه مقاطع تحصیلی مدارس اصفهان و ۱۱ شهر دیگر استان در روز دوشنبه ۲۵ آذر، مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری اصفهان بود.

منصور شیشه فروش افزود: این تصمیم به دلیل ادامه آلودگی هوا، افزایش غلظت و انباشت آلاینده‌های موجود در هوا گرفته شد و بر این اساس فردا تمام مهدهای کودک، واحدهای پیش دبستانی، دبستان و مدارس متوسطه اول و دوم در نواحی شش گانه شهر اصفهان و بخش جرقویه سفلی، سجزی و شهرستان‌های زرین‌شهر، فولادشهر، باغبهادران، فلاورجان، خمینی‌شهر، نجف‌آباد، شاهین‌شهر، پیربکران، بُرخوار و مبارکه تعطیل خواهد بود.

همچنین مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان درباره تعطیل اعلام نشدن دو روز اول هفته، به ایسنا، گفت: تعطیلی مدارس بر اساس تصمیم کارگروهی است که در استانداری تشکیل می شود و آموزش و پرورش نیز یکی از اعضای این کارگروه است و نمایندگانی از استانداری، محیط زیست، هواشناسی، بهداشت و درمان در این کارگروه حضور دارند و تصمیم گیرندگان اصلی آنها هستند.

رحمت‌الله ممیز با اشاره به این که آموزش و پرورش حتی نقشی در اطلاع رسانی برای تعطیلی مدارس ندارد، ادامه داد: بر اساس پیش بینی هواشناسی، تا اواسط فردا نیز آلودگی ادامه خواهد داشت، اما قرار است از عصر تغییراتی ایجاد شود تا آلودگی کاهش یابد و در پایان هفته هم پیش بینی شده مشکل خاصی نداشته باشیم.

به گفته ممیز مدارس و مهدهای کودک از ظهر شنبه تعطیل بودند. همچنین امروز نیز گزارش ها و هشدارهای هواشناسی و مسئولان بهداشت و درمان را برای مدارس فرستادیم و از مدیران خواستیم از برگزاری صبح گاه خودداری کنند، دانش آموزان در زنگ های تفریح حتی از کلاس بیرون نروند و در همان محوطه بسته مدرسه حضور داشته باشند.

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان اصفهان با تاکید بر این که ما تصمیم گیرنده تعطیلی در آلودگی هوا نیستیم، یادآور شد: آموزش و پرورش هیچ مخالفتی برای تعطیلی مدارس و حفظ سلامت دانش آموزان ندارد، چون قطعا کسانی که تشخیص داده اند اگر شاخص از حدی بالاتر برود دانش آموزان باید تعطیل شوند و به گروه های حساس باید اطلاع رسانی شود آنها حتما بر اساس ضوابطی بوده و ما هم تابع آن ضوابط خواهیم بود.

ممیز در واکنش به پدر و مادرهایی که نگران افزایش تعطیلی مدارس و عقب ماندگی تحصیلی فرزندان خود هستند، گفت: به مدیران مدارس توصیه شده که پس از بهبود نسبی کیفیت هوا و با تصویب انجمن اولیا و مربیان و اطلاع رسانی قبلی اولیاء، از پنج شنبه های تعطیل استفاده کنند، معلمان هم با رغبت حاضرند که این تعطیلی ها را جبران کنند و در مدارس حضور یابند تا عقب ماندگی سرفصل های آموزشی جبران شود.

وی آمار روزهای تعطیلی مدارس تاکنون و به دلیل آلودگی هوا را حدود هفت یا هشت روز برآورد کرد و گفت: در مقطع ابتدایی نیز چون کلاس هایشان تا پایان اردیبهشت ماه است قرار است چند روزی در خردادماه به سال تحصیلی اضافه کنیم تا کمبود کلاس های درسی سال تحصیلی جبران شود.  
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آلودگی هوا تعطیلی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۴۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست