Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@00:45:37 GMT

باریدن یا نباریدن؛ مساله این است+عکس

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۶۵۴۹۰

باریدن یا نباریدن؛ مساله این است+عکس

برخلاف دهه شصت و هفتاد که باریدن عامل تعطیلی مدارس بود، این روزها نباریدن هم عامل دیگری برای مدرسه نرفتن دانش‌آموزان شده به طوری که در کمتر از 3 ماه 7 روز مدارس اصفهان تعطیل بوده است.

مجله فارس پلاس اصفهان؛ محمدحسین کیانی: هنوز سه ماه نیست که دانش‌آموزان به مدرسه می‌روند ولی در همین مدت هم مدارس اصفهان 7 روز تعطیلی به خود دیده‌اند که علتش در باریدن یا نباریدن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهه شصتی‌ها و هفتادی‌ها چشم‌شان به آسمان بود تا برفی، بارانی بیایید و یخ و یخبندانی شود تا مدارس‌شان تعطیلی شود؛ البته گه گداری هم معلمان اعتراض می‌کردند و سرکلاس نمی‌آمدند ولی چون روی آن حسابی نبود، دانش‌آموزان خیلی چشم امیدی به آن نداشتند.

آسمان ملموس‌تر بود و اگر بارش برف از شب آغاز می‌شد، دل تو دل دانش‌آموزان نبود تا صبح شود و میزان برف روی زمین را ببینید؛ از منظر دانش‌آموزان دهه شصت و هفتاد 1 سانت برف روی زمین هم باید تعطیل می‌شد ولی حرف نهایی از دل رادیویی که صبح‌ها همدم صبحانه خوردن دانش‌آموزان بود، بیرون می‌آمد.

آن روزها شبکه‌های مجازی و تلگرام و این‌ها نبود؛ معیار برای باز و بسته بودن مدرسه اخبار صبح رادیو بود که گاها به همان هم اعتماد نبود و با تلفن زدن به مدرسته باید استعلام گرفت.

حالا ماجرا خیلی فرق کرده است؛ نگاه دانش‌آموزان بازهم به آسمان است تا برای درس و مشق فردا خودشان را آماده کنند یا نه! که اگر مدارس تعطیل شد، پای ایکس باکس دلی از عزا در بیاورند.

اما این روزها فقط باریدن نیست که مدارس را تعطیل می‌کند و گاها نباریدن هم خرج روی دست دولت می‌گذارد و دانش‌آموزان را خوشحال؛ آلودگی هوا و وارونگی دما پدیده‌ای است که طی یکی دو دهه اخیر در کشور فراگیر شده و این روزها خیلی در مورد آن می‌شنویم.

شاید شهروندان تعریف دقیق و علمی از «وارونگی دما» را ندانند ولی می‌دانند با سرد شدن هوا، زمانی که نه بادی بیایید و نه بارانی، آلودگی در شهر می‌ماند و به اصطلاح «دم» می‌کند و این می‌شود وارونگی دما.

البته این شاخص خیلی معیار دقیقی برای تعطیلی نیست و حکم تعطیلی مدارس در یک جلسه خاصی گرفته می‌شود که گاهی اوقات شاخص پائین را خطرناک برای دانش‌آموزان می‌بیند و گاهی اوقات هم شاخص بالا را مخل سلامت‌شان نمی‌بیند.

اصلا معلوم نیست کار این شاخص چیست و چه کسی آن را قرار داده که برخلاف نظر مسؤولان عمل می‌کند و خودش بدون هماهنگی شبانه پائین و بالا می‌شود.

درحالی اصفهان در کمتر از سه ماه 7 روز تعطیلی به مدارس خود دیده است که بعد از تهران دومین شهر با بیشترین میزان تعطیلی است؛ ما که نمی‌دانیم شاخص آلودگی هوا راست می‌گوید یا مسؤولان ولی هرکسی که می‌داند فکری به حال این دانش‌آموزان بکند که باریدن و نباریدن آن‌ها را از تحصیل علم و عمل باز می‌دارد.

این دانش‌آموزان اگر از آلودگی هوا دچار مشکل نشوند حتما به دلیل تراکم درس‌ها و عقب ماندن از کتاب‌ها به ویژه در آخر سال روزهای سختی در پیش خواهند داشت.

انتهای پیام/63077/م20/

منبع: فارس

کلیدواژه: آلودگی هوا دانش آموزان مدارس اصفهان وارونگی دما باریدن برف باران تعطیلی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی فضاهای روباز و سالنی گفت: ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است، به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

وی افزود: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت که این امر نشان از ارتقای سطح آموزش در استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت‌وساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

وی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته است و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

اسماعیلی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، اضافه کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش پیدا کرده و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 751131

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری